Drie jubileumwandelingen in één evenement

sv De LAT wordt 80 jaar.

Om dat samen met u te vieren organiseren we drie unieke wandelingen in één evenement. De wandelingen worden gehouden in het weekend van 25 en 26 augustus 2018.

De jubileum long distance wandeling 180 km Nijmegen-Amsterdam
Deze langeafstandswandeling start om half vijf 's ochtends vanuit de wandelhoofdstad van Nederland, Nijmegen. En na een hele stevige 180 wandelkilometers komen we aan in de geboorteplaats van  onze vereniging, Amsterdam.
Omdat de start vroeg is, namelijk om 4.30 uur, bieden we ook de mogelijkheid aan om vooraf te overnachten op de startlocatie, bij de overnachting is dan ook het ontbijt inbegrepen.
De route loopt onder andere via Amersfoort. Hier is ook de start van

de jubileum-Kennedymars Amersfoort-Amsterdam, 80 km
De unieke 80 kilometer lange wandeling start zaterdagavond om 24 uur, middernacht dus.

Op zondagochtend komen we aan in Bilthoven. Hier kunt u instappen voor de recreatieve

Jubileumwandelmarathon Bilthoven-Amsterdam
Deze wandeling is 42 kilometer lang. U kunt starten tussen 8 en 9 uur 's ochtends.

Kortom, of u kiest voor een recreatieve wandelmarathon, een unieke Kennedymars of een hele stevige long distance wandeling. U bent van harte welkom in het weekend van 25 en 26 augustus 2018.

En dan nog even dit
We zijn nu druk bezig met de organisatie van de wandeling. Het inschrijfgeld, de exacte start- en finishlocaties, hoe u zich vooraf kunt aanmelden enzovoort, enzovoort. Zodra dit allemaal definitief is wordt dit op deze website gepubliceerd.

Inschrijven via deze site
Voorinschrijving wordt verplicht voor de afstanden 180 en 80 kilometer. Voor de 42 kilometer mag ook aan de start ingeschreven worden.
Aan het inschrijfformulier op de website voor alle afstanden wordt nu hard gewerkt. De planning is om de inschrijving op 21 januari open te zetten. (Helaas, 8 januari is niet gelukt.) Houd dus de website in de gaten.