Drie jubileumwandelingen in één evenement, inschrijving geopend

sv De LAT wordt 80 jaar

Om dat samen met u te vieren organiseren we drie unieke wandelingen in één evenement. De wandelingen worden gehouden in het weekend van 25 en 26 augustus 2018.

Lees verder voor alle informatie en om online in te schrijven.

De jubileum ultra langeafstandswandeling Nijmegen-Amsterdam, 180 km

Durf je het aan, 180 km wandelen. Een sportief evenement waar we hopelijk net zo lang over zullen napraten. Deze langeafstandswandeling start om half vijf 's ochtends vanuit de wandelhoofdstad van Nederland, Nijmegen. Na een hele stevige 180 wandelkilometers komen we aan in de geboorteplaats van  onze vereniging, Amsterdam.
De startlocatie is het hotel Belvoir. Omdat de start vroeg is, namelijk om 4.30 uur, bieden we ook de mogelijkheid aan om vooraf te overnachten in dit 4-sterren hotel. Bij de overnachting is dan ook het ontbijt inbegrepen.
De eerste 100 wandelkilometers wandelen we in groep. Het wandeltempo is ongeveer 6,7 km per uur. Onderweg zijn er meer dan voldoende rustplaatsen.
Na 100 kilometer komen we aan in Amersfoort, hier sluiten we aan bij de Kennedymars. Vanaf hier wandelt u in eigen tempo verder.

De Kennedymars Amersfoort-Amsterdam, 80 km

Een verjaardag van 80 jaar kan niet zonder een unieke Kennedymars. Op zaterdagavond om 24.00 uur is het startschot van deze wandeling. De start is in de voormalige Wagenwerkplaats, op een paar minuten wandelen van station Amersfoort.
Na 38 kilometer wandelen komen we op zondagochtend aan in Bilthoven, bij de hockeyclub SCHC.

De wandelmarathon Bilthoven-Amsterdam, 42 km

Op zondag 26 augustus bent u welkom in Bilthoven voor de jubileummarathon Bilthoven - Amsterdam. U kunt tussen 8 en 9 uur starten aan deze wandeling van 42 kilometer. De start van deze wandeling is bij hockeyclub SCHC in Bilthoven. Deze locatie is circa 1 kilometer van het NS-station BIlthoven.
Ofwel u kiest voor een recreatieve wandelmarathon, een unieke Kennedymars of een hele stevige long distance wandeling. U bent van harte welkom in het weekend van 25 en 26 augustus 2018.

Kortom, drie jubileumwandelingen in één weekend.

Meer over de routes

Wilt u de routes zien en de rustlocaties weten? Kijk dan op de pagina met route-informatie.

Inschrijven

Hebben wij u warm kunnen maken voor één van deze unieke jubileumwandelingen? Leuk, u bent van harte welkom.

Aanmelden kan via het formulier via het online INSCHRIJFFORMULIER

Voor de ultralangeafstandswandeling en de Kennedymars is voorinschrijving verplicht. De voorinschrijving staat open tot en met 15 augustus. Voor de Wandelmarathon is voorinschrijving niet verplicht, maar u ontvangt wel een korting van één euro bij vooraanmelding.

Hieronder vindt u het overzicht van de inschrijfbedragen en de kortingen. Bent u lid van de LAT en ook bondslid dan krijgt u bij de Kennedymars een korting van 3 plus 1 euro. U betaalt voor de Kennedymars geen 21 maar 17 euro. Voor alle afstanden vindt u het prijsoverzicht hieronder.

 

Overzicht inschrijfgeld
Wandeling inschrijfgeld Korting LATleden Korting kwbnleden korting voorinschrijving (t/m 15 augustus)
Langeafstandswandeling 70 euro 5 euro 1 euro nvt
Kennedymars 21 euro 3 euro 1 euro nvt
Wandelmarathon 7 euro 1 euro 1 euro 1 euro

 

Hotelovernachting voor Nijmegen - Amsterdam - gegarandeerde hotelovernachting alleen bij inschrijving tot en met 31 juli

De  langeafstandswandeling Nijmegen - Amsterdam start op zaterdagochtend half vijf. Om zo uitgeslapen mogelijk aan de start te kunnen verschijnen bieden we overnachting aan in het Belvoirhotel waar ook de start is.
U slaapt in dit vier-sterrenhotel in comfortabele twee-persoonskamers. Deze overnachting is inclusief een ontbijt voor de start.
Wij verzorgen de kamerindeling, waarbij we de heren en dames apart indelen. WIlt u graag met uw wandelmaat op een kamer, geeft u dat beiden aan op het inschrijfformulier. Uiteraard kunt u zelf gewoon kiezen voor een mix van dame en heer.
De prijs voor deze overnachting met ontbijt is 45 euro per persoon. Dit is inclusief een leuke korting die wij van het hotel hebben mogen doorgeven en de toeristenbelasting is inberepen.
U kunt op het inschrijfformulier aangeven of u hier gebruik van wilt maken. Let op, wij hebben kamers in optie bij het hotel en moeten vroegtijdig (circa 4 tot 6 weken voor de start) het definitieve aantal kamers doorgeven. Als u van de hotelovernachting gebruik wilt maken adviseren wij u daarom ruim vóór het evenment in te schrijven. 

Jubileumshirt - bestellen mogelijk bij inschrijving tot en met 31 juli

Voor dit evenement laten we jubileumshirts maken. Deze zijn van technisch, prettig zittende stof. De prijs voor dit shirt is tien euro. Als u interesse heeft kunt u op het inschrijfformulier uw maat aangeven. Zo bent u verzekerd van een prima wandelshirt.

Start- en finishlocaties

We hebben alle start- en finishlocaties zo uitgezocht dat ze goed met het openbaar vervoer bereikbaar zijn. Dit hebben we gedaan omdat het lijnwandelingen zijn en een auto dan minder praktisch kan zijn. Ook is het minder verstandig om na een nachtwandeling, met een tekort aan slaap, direct in de auto te stappen voor een lange rit naar huis.

Startlocatie Langeafstandswandeling Nijmegen - Amsterdam

Hotel Belvoir
Graadt Van Roggenstraat 101
6522 AX
Nijmegen

https://www.amrathhotelnijmegen.nl/en/index.html
start op zaterdag 25 augustus om 4.30 uur precies

Startlocatie Kennedymars Amersfoort - Amsterdam

De Verkeerstuin
Soesterweg 312
3812 BH Amersfoort
http://www.verkeerstuin.info/
start op zondag 26 augustus om 0.00 uur precies

Startlocatie Wandelmarathon Bilthoven - Amsterdam

SCHC (hockeyclub) - LET OP gewijzigd ten opzichte van eerdere berichten!
Kees Boekelaan 1
3723 BA Bilthoven
start op zondag 26 augustus tussen 8.00 en 9.00 uur

Finishlocatie Amsterdam

Bij FC Amsterdam
De Passage 5 
1114 BH AMSTERDAM-DUIVENDRECHT
https://www.fc-amsterdam.nl/297/routebeschrijving/
finish op zondag 26 augustus tot 18 uur

Let op: het genoemde adres is het adres van de kantine van FC Amsterdam. Afhalers kunnen daar niet parkeren. Heeft u familie of vrienden die u aan de finish wil afhalen? Natuurlijk zijn ze van harte welkom. We vragen ze dan echter wel om buiten het sportpark te parkeren. Dit kan (betaald) op circa 300 meter afstand, aan de Boris Pasternakstraat 399, 1102TD Amsterdam, hier kunt u maximaal 1 uur parkeren. Meer parkeeropties in de buurt vinden? Kijk dan op https://www.prettigparkeren.nl/kaart/#!Duivendrecht/De_Passage_5/Zondag/16:00/

Wandeltempo, rustlocaties en verzorging

De eerste 100 kilometer vanuit Nijmegen wandelen we in groep. Het wandeltempo zal niet boven de 6,7 km per uur uit komen. Onderweg hebben we voldoende rusten gepland. Om de 10 kilometer hebben we een wagenrust. Hier krijgt u eten en drinken aangeboden. Om de circa 20 kilometer is een binnenrust gepland.
Vanaf de start in Amersfoort kunt u individueel, in uw eigen tempo, wandelen. Ook dan zullen we ruim voldoende wagen- en binnenrusten aanbieden. Binnenrusten gemiddeld elke 20 km, wagenrusten circa elke 7 a 8 kilometer. Let wel, op de binnenrust in Bilthoven (de startlocatie van de dagmarathon) mag u niet eerder dan 8 uur en niet later dan 9 uur starten. We verwachten u om uiterlijk 18 uur aan de finish in Amsterdam. Meer toelichting op het tempo leest u hier.
 

Hé, een lijntocht?

Voor dit jubileumweekend hebben we gekozen voor een lijnwandeling boven een rondwandeling. BIj een rondwandeling is de fnishlocatie gelijk aan de startlocatie. Dat heeft praktische voordelen.

Maar wat is er mooier om op één dag of in één weekend zoveel mogelijk verschillende gezichten en landschappen van Nederland te zien? En hoe kan dat beter door een zo groot mogelijk gedeelte van ons mooie land wandelend te doorkruisen. En hoe kan dat beter door op één plaats te starten en na een stevige wandeling op een ander deel van Nederland uit te komen?
Kortom, we gaan Nederland (her-)ontdekken.
Om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken zijn de locaties goed te bereiken met de trein. Ook zorgen we dat u een tas door ons kunt laten vervoeren.
 

Tassenvervoer

U kunt bij de start een tas afgeven aan de organisatie. Wij zorgen voor het vervoer van deze tas naar de binnenrusten en naar de finish.

Meer informatie

Houdt u onze website, www.delat.nl in de gaten. Hier zullen we regelmatig nieuwsberichten plaatsen over de voorbereidingen van het jubileumevenement. Heeft u al vragen, of wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met

Gerard van Blaricum
Meidoornstraat 5
1402 CM  Bussum
035-6913019

info@delat.nl
inschrijving@delat.nl

Graag tot ziens in het weekend van 25 en 26 augustus!