Ledenstop sv De LAT

Vorig jaar is binnen onze vereniging besloten om sv De LAT te gaan afbouwen.

We moesten tot dit besluit komen omdat we niet in staat waren voldoende marsleiders en bestuursleden aan te trekken.

In 2019 hebben we de allerlaatste edities gehad van onze Bos-, Duin- en Strandwandeling van Castricum (april) en de Herfstdagtocht van Berg en Dal in oktober.

Voor 2020 staan nog de WInterserie snelwandelen en prestatiewandelen op het programma en de 35ste en allerlaatste! editie van de Kennedymars van Hilversum op 8 mei as.

Daarna volgt als afsluiting de 75ste editie van de wandelklassieker Amsterdam - Leeuwarden. Hiervoor zijn we afhankelijk van de opening van de Afsluitdijk, gepland voor 2022.

Voor onze leden is besloten om na afloop van dit verenigingsjaar de contributie op 0 euro te zetten. Dit houdt ook in dat we geen nieuwe leden meer zullen aannemen. Er geldt dus vanaf vandaag een ledenstop voor onze vereniging.

Het is geen prettig nieuws, heel graag hadden we onze vereniging met zo'n mooie en sportieve geschiedenis een hele mooie toekomst gegund.

Maar laten we eerst gaan genieten van de Winterserie en de laatste Kennedymars van HIlversum. En ons dan gaan opmaken van een hele mooie en memorabele Amsterdam - Leeuwarden

Namens het bestuur,
Paul Altena